Ajankohtaista

Suunnitteletko kihlajaisia tai häitä? Jotta voisimme toteuttaa unelmanne juuri teille suunnitelluista kihla- tai vihkisormuksista, kannattaa suunnittelu aloittaa riittävän ajoissa kanssamme. Näin varmistamme, että voimme ajan kanssa suunnitella teitä tyydyttävän mallin ja toteuttaa sen niin, että kaikki on valmista kun hetki koittaa.

Varmista korujesi hyvinvointi puhdistamalla ne aika ajoin.

Jotta korusi säilyisivät mahdollisimman kauniina, on ne syytä puhdistaa säännöllisesti. varsinkin kesäaika saattaa korut alttiiksi likaantumiselle ja kulumiselle. Kaikki jalokivet ja erityisesti timantit menettävät paljon loistostaan jos ne ovat likaisia tai rasvaisia.

Peruspuhdistus onnistuu hyvin Sinulta itseltäsikin sillä voit hoitaa puhdistuksen tavallisella astianpesuaineella ja pehmeällä hammasharjalla. Tee lämpimästä vedestä ja pesuaineesta mieto kylpy koruille, jonne laitat ne hetkeksi likoamaan. Liotuksen jälkeen huuhtele korut juoksevan veden alla ja kuivaa talouspaperilla tai pehmeällä kankaalla. Joissakin ohjeissa neuvotaan harjaamaan koruja esimerkiksi pehmeällä hammasharjalla, mutta tämäkään ei tee hyvää koruillesi, koska harjakset ovat muovia, jotka saattavat kuluttaa tai naarmuttaa korun pintaa.

Omaehtoisesta puhdistuksesta huolimatta korut kannattaa myös silloin tällöin käyttää kultasepällä huollettavana. Usein normaali käyttökin kuluttaa ja naarmuttaa koruja. Timanttien ja jalokivien istutukset saattavat ajan mittaan löystyä. Hankaliin paikkoihin jää piintynyttä likaa omasta puhdistuksesta huolimatta jne. Kultaseppä tarkastaa kivien istutukset sekä puhdistaa korut ammattivälineillä. Lisäksi käytön aiheuttamat naarmut yms voidaan kiillottaa pois.

Suosittele meitä

Aksu Invest Oy
Tuureporinkatu 19 LH 7
20100
Turku

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!