Tuureporinkatu 19 LH 7

20100 Turku

Turku

0400 476 871

Soita ja kysy lisää:

0400 476 871

Kultasepänpalvelut ja korujen valmistusta romukullasta

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Aksu Invest Oy
Tuureporinkatu 19 LH 7
20100 TURKU

Y-tunnus: 2556206-9
Puh: +358400476871

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Aksu Invest Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Korujen valmistusta kultasepän toimesta Turussa

Etsitkö kultaseppää, joka voisi toteuttaa sinulle yksilöllisen, haaveidesi mukaisen korun? Haluatko korjata tai uudistaa vanhoja korujasi? Haluatko ehkä teettää romukullasta uutta? Meillä korujen valmistus asiakkaiden toiveiden mukaan on yksi kysytyimmistä palveluistamme.

Tervetuloa poikkeamaan

Jos korujen valmistus kiinnostaa tai tarvitset avuksesi oikeaa kultaseppää, silloin osoitteesi on Kultainen Norsu ja kultaseppä Pirkko Mäki-Rekola, joka on toiminut kultaseppänä vuodesta 1978 alkaen ja Turussa vuodesta 1987 alkaen. Pajamyymälä sijaitsee kätevästi keskellä Turkua. Poikkea käymään tai ota yhteyttä, ja kysy lisää!

Aksu Invest Oy

Tuureporinkatu 19 LH 7

20100 Turku

0400 476 871

info@kultaseppaturku.fi

www.kultaseppaturku.fi

Suosittele meitä

Facebook Twitter 4Jaa

Aksu Invest Oy

Tuureporinkatu 19 LH 7

20100 Turku

0400 476 871

info@kultaseppaturku.fi