Tuureporinkatu 19 LH 7

20100 Turku

Turku

0400 476 871

Soita ja kysy lisää:

0400 476 871

Kultasepänpalvelut ja korujen valmistusta romukullasta

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Aksu Invest Oy
Tuureporinkatu 19 LH 7
20100 TURKU

Y-tunnus: 2556206-9
Puh: +358400476871

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Aksu Invest Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Ajankohtaista

Suunnitteletko kihlajaisia tai häitä? Jotta voisimme toteuttaa unelmanne juuri teille suunnitelluista kihla- tai vihkisormuksista, kannattaa suunnittelu aloittaa riittävän ajoissa kanssamme. Näin varmistamme, että voimme ajan kanssa suunnitella teitä tyydyttävän mallin ja toteuttaa sen niin, että kaikki on valmista kun hetki koittaa.

Varmista korujesi hyvinvointi puhdistamalla ne aika ajoin.

Jotta korusi säilyisivät mahdollisimman kauniina, on ne syytä puhdistaa säännöllisesti. varsinkin kesäaika saattaa korut alttiiksi likaantumiselle ja kulumiselle. Kaikki jalokivet ja erityisesti timantit menettävät paljon loistostaan jos ne ovat likaisia tai rasvaisia.

Peruspuhdistus onnistuu hyvin Sinulta itseltäsikin sillä voit hoitaa puhdistuksen tavallisella astianpesuaineella ja pehmeällä hammasharjalla. Tee lämpimästä vedestä ja pesuaineesta mieto kylpy koruille, jonne laitat ne hetkeksi likoamaan. Liotuksen jälkeen huuhtele korut juoksevan veden alla ja kuivaa talouspaperilla tai pehmeällä kankaalla. Joissakin ohjeissa neuvotaan harjaamaan koruja esimerkiksi pehmeällä hammasharjalla, mutta tämäkään ei tee hyvää koruillesi, koska harjakset ovat muovia, jotka saattavat kuluttaa tai naarmuttaa korun pintaa.

Omaehtoisesta puhdistuksesta huolimatta korut kannattaa myös silloin tällöin käyttää kultasepällä huollettavana. Usein normaali käyttökin kuluttaa ja naarmuttaa koruja. Timanttien ja jalokivien istutukset saattavat ajan mittaan löystyä. Hankaliin paikkoihin jää piintynyttä likaa omasta puhdistuksesta huolimatta jne. Kultaseppä tarkastaa kivien istutukset sekä puhdistaa korut ammattivälineillä. Lisäksi käytön aiheuttamat naarmut yms voidaan kiillottaa pois.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Aksu Invest Oy

Tuureporinkatu 19 LH 7

20100 Turku

0400 476 871

info@kultaseppaturku.fi