Tuureporinkatu 19 LH 7

20100 Turku

Turku

0400 476 871

Soita ja kysy lisää:

0400 476 871

Kultasepänpalvelut ja korujen valmistusta romukullasta

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Aksu Invest Oy
Tuureporinkatu 19 LH 7
20100 TURKU

Y-tunnus: 2556206-9
Puh: +358400476871

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Aksu Invest Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kultasepänpalvelut Turussa

Tarjoamme ammattitaidolla yleisimmät kultasepänpalvelut. Valmistamme ja korjaamme kaikenlaisia koruja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voimme myös uudistaa vanhoja koruja tämän päivän ilmettä vastaavaksi. Raaka-aineena voimme käyttää mitä erilaisimpia materiaaleja, ja kauttamme saat koruihisi myös tarvittavat timantit ja muut mieleisesi jalokivet.

Koruja suunnittelusta toteutukseen

Suunnittelemme kanssasi toiveittesi mukaisia koruja sekä muita esineitä, ja toteutamme ne ammattitaidolla. Sinulla voi olla myös oma piirustus tai kuva jostain jo olemassa olevasta korusta, jota voidaan käyttää mallina. Saat tarvittaessa meiltä myös asiantuntija-arvion koruistasi kun sellaista tarvitset esimerkiksi vakuutusyhtiötäsi varten.

Kun tarvitset kultasepänpalveluita tai sinulla on kysyttävää alan asioista, me olemme oikea paikka. Poikkea käymään tai ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Aksu Invest Oy

Tuureporinkatu 19 LH 7

20100 Turku

0400 476 871

info@kultaseppaturku.fi